Státní příspěvky na lázeňské pobyty platí do konce roku. Ušetřit můžete 4 000,- Kč

Na rok 2021 byla prodloužena státní podpora na lázeňské pobyty. Takže až do letošního prosince je možné získat rekreační léčebné a Wellness pobyty v lázních s příspěvkem 4 000,- Kč.


Na pobyty se můžete vydat do českých lázeňských měst. Využít můžete například lázeňských hotelů v Karlových Varech, Františkových lázních, Jeseníku či Poděbradech. Výběr lázeňských pobytů naleznete například na webu HOŠKA TOUR, kde vám mohou s výběrem pobytu poradit a vše zařídí.

Příspěvek je možné čerpat pro osoby od 18 let na pobyty o délce od 6 nocí. V rámci pobytů jsou léčebné nebo Wellness procedury na každý den. K vybraným pobytům navíc bývají bonusy, jako volný vstupy do bazénu nebo slevy na vstupy do pamětihodností v okolí.

Lázeňské pobyty – Karlovy Vary

Lázně a turistika

Lázeňský pobyt můžete krásně spojit s výlety do přírody a pohodovou turistikou. Mnoho turistických tras je v okolí Karlových Varů. U Karlových Varů můžete navštívit Doubskou horu, zříceninu hradu Andělská hora. Z Lázních Libverda zase můžete vyrazit do nedalekých Jizerských hor. Na pobyt se můžete vydat i rovnou do Jeseníků.

TIP: Čerpat příspěvek na pobyty a dovolenou možná můžete i od svého zaměstnavatele. Zde se dozvíte více o čerpání z FKSP.

Vy se můžete podívat také na Více od tohoto autora

Informovat o reakcích
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments